Om os

Velkommen til Børnekrogen!

Børnekrogen er vores lille baby! Et univers af produkter til børn og babyer skabt med fokus på kvalitet og korrekt viden, hvor vi guider jer til at finde de helt rigtige produkter. Med en baggrund fra baby- og børnebranchen gennem mange år ligger det os stærkt på sinde at være med til at guide jer til at vælge de rigtige ting. Med bevist og dokumenteret viden og i samarbejde med fag-eksperter, hvis viden skaber grundlag for at træffe de rigtige beslutninger.

Derudover har vi en forkærlighed for lokale og upcoming brands, hvorfor I også vil finde små, nye nichebrands, som vi håber, at I vil tage godt imod. Derfor vil I både finde velkendte brands og små pudsige varer, som alle danner grundlag for vores webshop. 

Hos os er kunden altid i fokus - både før, under og efter købet. Vi forsøger at gøre oplevelsen nem, let og inspirerende. Vi har altid kunden i fokus og vil gøre alt hvad vi kan for at yde den bedste service både i forhold til guidning, service, levering og hvis varen skal sendes retur. 

Skulle du mangle en ting på webshoppen eller have ønsker til bestemte mærker og ting, så skriv endeligt til os

Følg gerne med både på Facebook og Instagram, hvor vi løbende poster fine nyheder og inspiration. Tilmeld dig også gerne nyhedsbrevet og vær den første til at se nogle af alle de fine nyheder og gode tilbud

De kærligste hilsner
Alberte Winther