Levering fra kun 29 DKK <br> Gratis  ved køb over 399 DKK

Levering fra kun 29 DKK
Gratis ved køb over 399 DKK

Levering 1-2 hverdage <br>

Levering 1-2 hverdage

Header bjørn

Vi vil bare gøre det nemt for andre

Mit navn er Maria Krogh og jeg er gift med Mads. Sammen har vi pseudotvillingerne Mikkel på 2 år og Molly på 1 år. Helt grundlæggende drømmer vi om at hjælpe andre børnefamilier, da vi ved, hvor hektisk en hverdag kan være med små børn. Derfor er visionen bag Børnekrogen.dk at gøre livet nemmere for småbørnsforældre og dele ud af vores viden og erfaring. Vi har derfor lavet et pakkeunivers, hvor vi styler og sammensætter pakker til babyer og børn, som er tilpasset de forskellige årstider. 

Giver tid til børnene og forældrene

Vi danskere lever i en tid anno 2020, hvor vi bliver stadig mere pressede på TID. Statistisk set arbejder forældre til mindre børn faktisk mere end nogensinde før, hvilket presser balancen mellem arbejde og familieliv til det maksimale.

 

For de fleste forældre er dette et stort problem, da vi jo selvfølgelig ønsker at være til stede og nærværende overfor vores børn og vores familie. Men vi jonglerer med madlavning, tøjvask, fritidsaktiviteter, rengøring og at give vores børn kærlighed og passe vores jobs – alt sammen på én gang. Derfor har mange børnefamilier et ønske om at gøre hverdagen så nem som overhovedet muligt, hvilket Børnekrogen.dk kan bidrage til. Dels effektiviseres og optimeres indkøb af børneprodukter og samtidig tilbyder vi vejledning på de mest typiske problemstillinger indenfor småbørn. Desuden stræber vi efter at give den bedste kvalitet til de billigste priser, da økonomi selvfølgelig også kan være en naturlig negativ faktor i børnefamilier.

Vores pakkeløsninger er unikke og sammensættes til det enkelte barn. Hvis du således har særlige ønsker om eksempelvis styles eller farver, så tøv ikke med at skrive til os i kommentarfeltet på din ordre – så gør vi alt for at opfylde netop dine ønsker.  

Vi glæder os til at tage lidt af læsset fra dine skuldre, så du har frie hænder til at skabe og nyde kvalitetstid med din familie.

Se tips og tricks

Om Børnekrogen
Læs om os Børnekrogen
Børnekrogen sms formular billede

Helt gratis

Få en sms, når det er tid til at bestille næste pakke.